mk1 Cabrio clasSIC!!! line
DanielG60 pisze:dobrze wygląda z dalekajestem ciekaw jak z bliska
chcialem skopiowac tego Praksa
tuning muss sein!
Wake up the voiceless! Wake up the revolution!
bako pisze:Znamy tego praksa gubi telefonyco bardziej biedni zmieniają kolor na sezon tym plastidipem, a tutaj na bogato, winter fresh
Show sie zrewanzowal za dobry rabat na aucie, a i MLody okazal sie calkiem tania dziweczka wiec wszystko zostaje w rodzinie
tuning muss sein!
Jacek, sam jesteś jest brzydal
x100
Sam jesteś brzydal
Jakbyś mi pokazał fotke autka które mieliśmy odmałpować to kolor byłby idealnie ten sam
A teraz tak serio: ten mysi szary mnie rozj.bał jak go wymieszałem
ale tak sobie pomyślałem że na MK1 bedzie śmiesznie wyglądał i faktycznie. Wersja robocza na zime jak dla mnie bomba 
matash pisze:kolor fakt brzydszy jest niz sie wydawalo
Sam jesteś brzydal
Jakbyś mi pokazał fotke autka które mieliśmy odmałpować to kolor byłby idealnie ten sam
A teraz tak serio: ten mysi szary mnie rozj.bał jak go wymieszałem
matash pisze:bako pisze:Znamy tego praksa gubi telefonyco bardziej biedni zmieniają kolor na sezon tym plastidipem, a tutaj na bogato, winter fresh
Show sie zrewanzowal za dobry rabat na aucie, a i MLody okazal sie calkiem tania dziweczka wiec wszystko zostaje w rodzinie
Reka reke myje widze, układy układziki itd
bako pisze:matash pisze:bako pisze:Znamy tego praksa gubi telefonyco bardziej biedni zmieniają kolor na sezon tym plastidipem, a tutaj na bogato, winter fresh
Reka reke myje widze, układy układziki itdCiekawy kolor jest ale sam bym chyba tak nie pomalował
Przecie to je zrywalne