[mk2 EURO NCAP crash test car] by Chester
- chester

- Auto: Jetta A2 Coupe
 2.0 8V 2e
- GaduGadu: 1158674
żeby nie było że wyparowałem 
działam panowie..
od niedawna nowe fotele kupione od UFO

i wypada teraz obczaić pasy szelkowe..
ostatnio skompletowałem CA

skrzynia czeka na obicie materiałem, ale to kwestia tego tygodnia.. wrażenia z odsłuchu przyjemne
głośnik to JBL CS1214 250 W RMS, 1000 W mocy szczytowej...
co niektórzy nie poznają mnie na drodze od kiedy brak US klapy..
póki co czarny półmat

i mały akcent okazyjnie "zdobyty" sa sa sa
 sa sa sa 

muszę jakoś ogarnąć felunek bo dobija mnie stal na przodzie.. dokładną polerkę zostawię chyba jednak na zimę
poluje też na ładny grill na 4 lampy.. pora zmodyfikować nieco front

działam panowie..
od niedawna nowe fotele kupione od UFO

i wypada teraz obczaić pasy szelkowe..
ostatnio skompletowałem CA

skrzynia czeka na obicie materiałem, ale to kwestia tego tygodnia.. wrażenia z odsłuchu przyjemne

głośnik to JBL CS1214 250 W RMS, 1000 W mocy szczytowej...
co niektórzy nie poznają mnie na drodze od kiedy brak US klapy..
póki co czarny półmat

i mały akcent okazyjnie "zdobyty"
 sa sa sa
 sa sa sa 

muszę jakoś ogarnąć felunek bo dobija mnie stal na przodzie.. dokładną polerkę zostawię chyba jednak na zimę
poluje też na ładny grill na 4 lampy.. pora zmodyfikować nieco front

- chester

- Auto: Jetta A2 Coupe
 2.0 8V 2e
- GaduGadu: 1158674
plany i koncepcja hmm..
w najbliższych planach jest
-zakup grila na 4 lampy.. wtedy będzie 2x soczewka i 2x black clear
-pasy szelkowe
-obicie skrzyni basowej
zastanawiam się nad półklatką... ale póki co tylko zastanawiam jest koles który za 300PLN + materiał ogarnia całą klatkę i ponoć robi to całkiem przyzwoicie..
 jest koles który za 300PLN + materiał ogarnia całą klatkę i ponoć robi to całkiem przyzwoicie.. 
koncepcja ogólnie jest taka by nazbierać max dużo ciekawych fantów do golfa i póki co jeździć obecnym,
a gdy budżet będzie łaskawszy, to obecnego 1,3 w 5d ożenić w pełnej serii i kupić jakieś 3d z 1.8 a następnie uzbroić go w co ciekawsze fanty które już będę miał..
na obecnego póki większej gleby wielu wizji nie mam.. klapa póki co jest w czarnym półmacie ale zastanawiam się czy robić tak też maskę, czy wrócić do klapy w kolorze reszty karoserii..

w najbliższych planach jest
-zakup grila na 4 lampy.. wtedy będzie 2x soczewka i 2x black clear

-pasy szelkowe
-obicie skrzyni basowej
zastanawiam się nad półklatką... ale póki co tylko zastanawiam
 jest koles który za 300PLN + materiał ogarnia całą klatkę i ponoć robi to całkiem przyzwoicie..
 jest koles który za 300PLN + materiał ogarnia całą klatkę i ponoć robi to całkiem przyzwoicie.. koncepcja ogólnie jest taka by nazbierać max dużo ciekawych fantów do golfa i póki co jeździć obecnym,
a gdy budżet będzie łaskawszy, to obecnego 1,3 w 5d ożenić w pełnej serii i kupić jakieś 3d z 1.8 a następnie uzbroić go w co ciekawsze fanty które już będę miał..
na obecnego póki większej gleby wielu wizji nie mam.. klapa póki co jest w czarnym półmacie ale zastanawiam się czy robić tak też maskę, czy wrócić do klapy w kolorze reszty karoserii..

lol
 lol